There are no translations available.

Zászlókészítés

A cégarculathoz illeszkedő reklámzászlók és a nemzeti zászlók egyre népszerűbbek, illetve egyre nagyobb a szerepük a cégek és a hazai intézmények megjelenési kultúrájában.

Mindig a felhasználási mód határozza meg, hogy a zászlót milyen alapanyagból és milyen technikával kell elkészíteni.

Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas a 110 gr-os 100% poliészter anyag. A zászlónak hosszú élettartamot biztosít az apró lyukacsos szerkezete, ami lehetővé teszi, hogy a szél könnyen kifújja a szálak közé került vizet. Az erős szél és UV sugárzás ártalmainak is jól ellenáll.

Az egyedi gyártású zászlóknál a színes képet vagy rajzot tartalmazó grafikák kiváló képminőségben és 100%-os színhűségben jelennek meg az anyagon és 90% feletti minőségben annak hátoldalán is.

 

Az asztali zászlók selyemszaténból készülnek, leggyakrabban kétoldali nyomással és összevarrással. Igény szerint kerülhet rá színben harmonizáló szegőzsinór és selyem rojt, illetve a zászlók formája is lehet teljesen egyedi.

A beltéri használatra, ünnepi alkalmakhoz a 115 gr-os fényes műselymet javasoljuk. A nyomást követően a formák és színek az anyag színén 100%-os minőségben láthatóak, de a hátoldalra a sűrűbb szövésű anyag már nem engedi át a festéket teljesen, ezért dupla anyagból összevarrt kivitelben készülnek.

A zászlók konfekcionálása során a használat célja szerint karabinerekkel és/vagy ringlikkel látjuk el a terméket, ami megkönnyíti a kezelését, felhelyezését és meghosszabbítja az élettartamát is. Zászlótartókat, rudakat, díszcsúcsokat és asztali zászlótartókat is tudunk biztosítani.

A zászlók kezelése és tisztítása:

Elhelyezésekor legyünk körültekintőek: erős szél esetén ne tudjon falnak, oszlopnak és drótnak csapódni, ha mégis megsérül, időben gondoskodjunk a javításáról. A zászlók vegyileg nem tisztíthatók, a belevarrt címkén található útmutatót (40 fokon mosható) kérjük betartani.